sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Kuinka pysyä kärryillä Kryptovaluuttamarkkinoiden pyörteissä? - Parhaat kryptouutispalvelut, -foorumit sekä -kanavat.

Kryptovaluutta-skene kasvaa hurjaa vauhtia niin, että heikompia hirvittää. Kun päivän kryptovaluuttakurssit on katsottu, herää kysymys, mistä löytää laadukkaimmat uutiset kryptomarkkinoilta, jotta pysyy skarppina markkinoilla?

Coindesk - "Leader in blockhain news" - Kryptomarkkinoiden Yle. Uutisten lisäksi Coindeskin sivuilta löytyy tietoa yleisellä tasolla Bitcoinista, Ethereumista sekä lohkoketjuteknologiasta.

Cryptocoinsnews - Hyvin samantapainen kuin Coindesk, erityisesti käyttöliittymä on mukava. Hieman vähemmän (uutis)-sisältöä kuin Coindeskissä.

Coinmarketcal - Täältä löytyy tärkeitä  tapahtumia ja uutisia liittyen kryptovaluuttoihin. Hieman vaikeaselkoinen, mutta tapahtumat voi rajata kolikoiden mukaan.


Foorumi:

Bitcointalk.org - Iso ja suosittu kryptovaluuttafoorumi, joka keskittyy suurimmaksi osaksi Bitcoiniin, mutta siellä käsitellään myös muita kryptovaluuttoja eli altcoineja.


Youtubettajia:

Blokkimedia - Ainoa (varteenotettava) suomalainen kryptovloggaaja. Hyvää pohdintaa kryptomarkkinoista, ympäröivistä ilmiöistä sekä perusohjeita kryptovaluuttojen ostoon, säilytykseen yms.

CryptoNick - Hyvää pohdintaa ja sisältöä päivittäisistä kryptouutisista, myös hintaspekulaatoita.

Crypto Investor - Paljon kryptosijoittamiseen liittyviä videoita sekä pohdintaa eri kolikkojen hinnoista.

Data Dash - Erityisesti "Daily update" -videot ovat hyviä, jos päivittäiset uutiset kiinnostavat.


Paras kokonaisuus "markkinatilanteesta" tulee mielestäni seuraamalla sekä uutissivustoja että youtubettajia, jotka seuraavat myös uutissivustoja. Mitä enemmän erilaisia lähteitä, sen parempi.

2 kommenttia:

  1. Listalta puuttuu https://bitcoinkeskus.com :)

    VastaaPoista
  2. En, mutta pelaan nettikasinoilla. Rehellisiä ja suuria voittoja, jotka maksetaan nopeasti. Suosikkipelini on esimerkiksi double joker poker . Mutta mikä parasta Tervetuliaisbonuksista uskollisuuspalkkioihin, aina on jotain uutta ja jännittävää odotettavissa. Eikä unohdeta heidän reiluja voittojaan - voit olla rauhassa tietäen, että saat sen, mitä ansaitset.

    VastaaPoista

Kryptovaluutat + verotus - Kuinka paljon Bitcoin -voitoistasi pitää maksaa veroa valtiolle?

Tässä tekstissä käsitellään Bitcoinin sekä muiden virtuaalivaluuttojen verotusmenettelyä sijoittajan näkökulmasta . Tekstissä käytetään apun...